garden_kristin lagerqvist-8223

Förra veckan möttes Johanna och jag upp i Göteborg och begav oss till Trädgårdsföreningen. Vi hade haft semester från varandra i två veckor så det var verkligen fint att möta upp denna sommarkyssta kollega bland mängder av rosor. garden2_kristin lagerqvist-8232 garden_kristin lagerqvist-8235 garden_kristin lagerqvist-8240

De sista dagarna har det slagit mig hur många fantastiska kvinnor jag samlat runt om mig. Som får mig må bra, peppar mig och får mig att njuta ännu mer av livet. Kloka, starka, hårt arbetande tjejer som alla är värda en guldstjärna i himlen och massa framgång. Kanske var det Sanna Lundell’s och Sara Larsson’s sommarprat i P1 som fick mig att reflektera över det ännu mer. Hur vi kvinnor måste stötta, lyfta och high fiva varandra.
Lyssna på deras sommarprat. punkt. Jag tvingade till och med barnen att lyssna en del på Saras klokhet.

garden_kristin lagerqvist-8251Johanna är en av dessa vansinnigt fina människor som korsat min väg. Hon driver en framgångsrik och inspirerande blogg ( TantJohanna) och är verkligen en förebild för mig. Läs hennes senaste inlägg här så förstår du precis vad jag menar.

“kom ihåg att man aldrig ångrar ett dopp, oavsett väder eller temperatur i vattnet” Johanna 

Och du. Se hela vårt reportage från Trädgårdsföreningen i Göteborg här. Verkligen hur fint som helst, om du frågar mig.