kristin-rum

Läser du Malin Wollins blogg och krönikor? Om inte, GÖR DET! För några veckor sedan länkade bästa Frida till några så sjukt roliga krönikor och jag garvar bara jag tänker på dem nu i efterhand. Läs dem! Ett måste faktiskt. Här finner du en riktigt rolig krönika om “tant Johannas gröna” också.

kristin-katedral2

Jag tillbringade två dagar med Malin Wollin i Pisa för några år sedan. (Med hennes bok alltså… ) Världens bästa sällskap om du frågar mig.

moricci4(3)

Så när jag ramlade över mitt eget hem i ett inlägg på hennes blogg så blev jag både paff och rätt smickrad. Hahaha, kolla här... lite rätt har hon ju. Fast det där med min ålder och ha sjuk koll vet jag ju inte riktigt…

moricci1(3)

Det fick mig i alla fall att minnas den där resan jag gjorde på egen hand till Toscana. Kanske det bästa jag någonsin gjort för mig själv faktiskt.