bracelets_kristin lagerqvist-5262

Det doftar schersmin då jag vaknar bredvid varm lillebror intrasslad i lakan och med sommarblond kalufs. Den bästa doften. Sommarregn över trädgården och aldrig har den varit så frodig och grön. Myntan och slingerväxterna tar för sig på ett imponerande sätt.bracelets_kristin lagerqvist-5288

Jag fotade våra nya smycken i växthuset medan regnet smattrade på taket. Detta är egentligen ett fotsmycke som bör pryda en härligt brunbränd sommarfot.. sådana har jag inte… en jordig hand kunde jag ställa upp med.bracelets_kristin lagerqvist-5256

Nya armband med det fina lilla “onda ögat” på. jag älskar mina två blå och har dem varje dag.

bracelets_kristin lagerqvist-5267 bracelets_kristin lagerqvist-5260

Fler fotlänkar i härliga färger inför sommaren.bracelets_kristin lagerqvist-5265

Kolla den där “Blomman för dagen”!! Växer liksom upp ur golvet och brer ut sig sjukt mycket. Fint, tycker jag.bracelets_kristin lagerqvist-5268 bracelets_kristin lagerqvist-5269

Här är den bästa doften. Schersmin.bracelets_kristin lagerqvist-5272 bracelets_kristin lagerqvist-5273Idag har jag två krassliga killar hemma. Vi planterar om gurkor och kikar på Trollkarlen från Oz.