soul food och växthustankar

vaxthus1 (8 av 4)

Kanske blir jag lite extra blå då våren lurar runt hörnet.  Stoppar i mig  nyttigheter och drar av mig den svarta långa koftan. Och precis som Sofia så snurrar jag runt på diverse sidor och letar efter information om hur man tar hand om hönor och försöker övertala alla runt om mig hur fantastiskt detta kan bli. På baksidan, mitt lilla växthus, prunkande blomlådor, en pergola med blåregn som klättrar uppför pelaren där just min hängmatta hänger och så mina hönor som liksom kan spatsera runt och hålla mig sällskap då jag fixar och grejar. Plocka egna ägg…bara det liksom… Och det är ingen hemlighet att jag är förälskad i Hannah som driver bloggen Honeypielivingetc och hade det inte varit för att jag hade sprungit på henne snabbt på Butiken en dag för något år sedan så hade jag nog tvivlat på om denna vackra människa  (både utan och innanpå) ens existerade i verkligheten… Nu har hennes syster startat en blogg med massa matinspiration. Klart jag följer. Blåbärsdrinken här är hämtad därifrån. växthus1 (1 av 4) Idag  har jag fotat skor hela morgonen och efter en snabb lunch tog jag med mig kaffet ut i växthuset. Premiär. växthus1 (2 av 4) Här i Varberg skiner solen och jag längtar efter att dra på mig stövlar och gräva ner händerna i planteringsjord. växthus1 (3 av 4)