DCIM100GOPRO  Igår mötte jag upp Isabelle McAllister och Jenny Brandt från Dos Family. Så himla roligt, vi känner varandra via bloggar och Instagram och hade nu ett gyllene tillfälle att träffas på riktigt. Isabelle skulle hålla en föreläsning på min arbetsplats senare på kvällen och var riktigt sugen på att få lite strandliv först. Jag hyrde cyklar till tjejerna som kom med tåg och packade korgar fulla av fika.

DCIM100GOPRO  I apelviken fick vi hjälp med brädor och våtdräkter av en vän på Surfers Paradise och begav oss ut. DCIM100GOPRO  Perfekt väder verkligen. Vi träffade dessutom på två nyfikna sälar på vår tur.DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO  Min begåvade vän Jennie var med.DCIM100GOPRO  Vi paddlade in mot en ö och vilade armarna lite och pratade om tångbad och andra viktigheter…DCIM100GOPRO  Sedan var det fika. DCIM100GOPRO  Så himla lyxigt att ha stranden för sig själv. I lördags kryllade det av kitesurafre i samma vik. En fantastisk syn.

DCIM100GOPRO Sedan fick vi brått tillbaka och tog såklart den vackraste vägen hem Kvällen avslutades med en vansinnigt inspirerande föreläsning och en god Moules Frites. tack för besöket tjejer! Och stort tack till Surfers Paradise som är helt grymma på alla sätt och vis.