friday 2morning_krickelin-0975Det ligger  ett glittertäcke över gräsmattan när vi vaknar denna fredag. och på sina ställen ligger det fortfarande kvar. Jag tänder ljus i nästan varje rum, kokar mannagrynsgröt till barnen och väcker tonåringen för tionde gången… friday morning_krickelin-0981 I köket står jag sedan lutad mot diskbänken och dricker upp kaffet med massor av kardemumma i. Ljusstaken var en gåva från Nanna och Nina som driver shopen Le Kiosk. I helgen öppnar de en fysisk butik i Göteborg som kommer ha öppet lite då och då. Väl värt ett besök på Sveagatan 20, Linné 11-16. De har verkligen fina grejer och jag är så glad för dessa kreativa tjejers skull. friday morning_krickelin-0989   Antiloperna i mitt sovrum har köpt där och kikar just nu på en poster med valar på till åttaåringens rum. friday morning_krickelin-0982 Vi läser På Uppdrag med Annie Leibovitz varje kväll nu. Min Otto och jag. Igår fick jag läsa om sidan där John Lennon blev skjuten av en galen beundrare tre gånger. Och vi pratade länge om hur det var när Mick Jagger klev av scen och hällde flera hinkar vatten över sig så att mascaran rann… friday morning_krickelin-0992

“Fotografering handlar framför allt om hur man bäst utnyttjar sin kamera, men det är ingen katastrof om man inte har en aning om vad man håller på med” /Annie Leibotitz

 

Tack för orden Annie. och för fotona..friday morning_krickelin-1002friday morning_krickelin-0996Det är något med denna fredag. Hyacintdoft, raggsockar och jobb i den blå soffan. Sitter uppkrupen med knastrande brasa och dricker te ut stor mugg.  Och jag vill bjussa på något. Sveriges bästa finheter på nätet om du frågar mig.

Love Warriors lanserade sin  LW Winter’14  igår och jag har redan klickat hem favoriter.

-Jag har börjat följa denna blogg och slickar i mig all inspo hon bjuder på.

-Hos Weronica finner man alltid bästa fredagssvepet.

-Och denna vackra dam håller verkligen i ledarflaggan i bloggvärlden enligt mig. Alltid värt några besök i veckan.

-Jag är helt besatt av Annas blogg och vill ganska ofta byta ut mitt liv mot hennes. Älskar stilen och hennes skills med kameran.

-Och dessa två är jag ju helt förälskad i. Det är ingen hemlighet direkt… En riktig stjärna. Och denna kreativa dam har en hel stjärnhimmel i famnen, mer magisk blogg går nog inte att skapa om du frågar mig.