hanna_stefansson_altea_lila_4

Jag älskar Hanna Stefansson som bloggar på Elle. Och jag älskar hennes blå klänning. Fy sjutton va fin!hanna_stefansson_calpe_cliffs_6

Hela hennes blogg utstrålar glädje och livslust. Härligt tycker jag och vill också vara ung och dra runt i världen på massa spännande ställen och jobba med coola grejer… ( fast det gör jag ju i och för sig på mitt sätt redan när jag tänker efter… drar in ett ödmjukt och tacksamt långt andetag här på kökspallen i köket och skålar med kaffekoppen…) Hanna var med under Kustliv här i Varberg förra året. En riktigt härlig tjej som bjuder på en mängd inspiration, tips och härliga foton. (foton: Hanna Stefansson)blomma-700x466

Annat vackert som snurrar runt i bloggvärlden just nu är naturligtvis den tjusiga boken Brooklyn Flowers.BF_8-20-14_12581200-1000x667Jag vill verkligen lägga ett eget exemplar på soffbordet och bläddra i denna sommar. Och just nu har Sofia på Mokkasin startat en give away på Instagram. Hon har samlat ihop sju (!) böcker till ett värde av 2000kr och det är klart man vill delta. Kika in på @sofiaatmokkasin och #mokkasininspirationgiveaway (foton: Paul Brissman)

Fin dag till dig nu!