basargbg_krickelin-1082Längst in i kylskåpet finner jag en stor bit ingefära som jag trycker ner i juicepressen. Det är första dagen i december. Jag håller denna månad i vänster handflata en stund och väger tyngden av den. rätt tung, om du frågar mig.. kan tänka mig att hoppa direkt till mars.. basargbg_krickelin-1063 Nåväl. Vi är här nu och det är ju finfint det också. Extra fint är det såklart att Miranda Rebecca och jag firar vår ettårsdag idag. Igår var vi iväg på Basar De Luxe i Göteborg och hade fina grannar från Up In The Wooden Hills och Drömma.basargbg_krickelin-1067Snygga Jenny Jernström var på plats.basargbg_krickelin-1073 Och Miranda var där såklart. Hon hälsar förresten att det är sjukt bra priser på våra byxor i shopen just nu. För att fira vår dag alltså! basargbg_krickelin-1077 Jag köpte det här ljuset på basaren. Och en vintermössa med en snökristall på. basargbg_krickelin-1083 Här hemma har jag hängt upp fem ganska söndriga pappersstjärnor i ett fönster och köpt en liten ranglig  gran. Saffran har åkt med hem från mataffären och jag har tänkt flera gånger att jag borde göra en krans till dörren… basargbg_krickelin-1086   Så julig är jag. Men när jag föreslog plastgran i år sa de stopp. Jag föreslog också en varm solresa.. men då fick jag inte ens ett svar.. basargbg_krickelin-1088Det blir bra hur som och inget sätt är fel tänker jag. Du bestämmer själv hur du vill omfamna december och dess förväntningar. Kanske infinner sig värsta julstämningen här vid tredje advent och snögirlangerna trängs på andra våning tillsammans med tistlar, gran och hembakat. Jag ska hålla dig uppdaterad …