NY_kristin lagerqvist-3708

Idag lämnar vi New York med en härlig känsla i magen. Jag är här med mitt jobb, Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Hotellet gör en fantastiskt satsning som egentligen förtjänar ett helt eget inlägg tycker jag. Jag är så himla stolt och glad över att vara en del av hotellets resa och utveckling. Här kommer en liten bildsamling från platserna jag besökt och gillat mest.NY_kristin lagerqvist-3710 NY_kristin lagerqvist-3717 NY_kristin lagerqvist-3734 NY_kristin lagerqvist-3745 NY_kristin lagerqvist-3772

Utsikten från takterassen på Wythe Hotel i Brooklyn var magisk. Hit åker jag igen.

NY_kristin lagerqvist-3777

Kanske var den soliga frukosten i Central Park mysigast.NY_kristin lagerqvist-3798

En vintagemarknad gjorde mig också riktigt gott. NY_kristin lagerqvist-3795 NY_kristin lagerqvist-3820

Mini donuts  på Chelsea Market var smarrigt.

NY_kristin lagerqvist-3824Snygga.

See you!