vykort från sommaren

sommar_krickelin-

Det toksnöar ute och jag packar kameraväskan och drar på mig mössa… Och så tänkte jag att det vore så fint att kika in med en sommarhälsning så här mitt i januari. Alla behöver ju det liksom…  sommar_krickelin-6051

Den där sommaren alltså. Underbar! Jag skaffade hönor och sov i tält mer än vanligtvis.. Kanske undrar någon vart hönorna tog vägen. kanske förtjänar det ett helt inlägg… men för nu, de flyttade i slutet av sommaren till Varbergs vackraste trädgård och där lever de happily ever after..

sommar_krickelin-4603

 

Men jag är sotis på Miranda Rebecca som plockar in ägg året om från sin hönsgård.. måste ta med mig kameran dit en dag så ska Du får se på vackra hönor som heter duga…sommar_krickelin-6057 sommar_krickelin-6090Den där kopparduschen ska få flytta i år har jag tänkt. Och så ska jag bygga någon form av fin duschbås ute i trädgården med bambu eller så… och så ska jag hänga upp massor av hängstolar på altanen under taket och en mängd ljusslingor och… jag Du hör ju. jag är redan där… Men nu, nu ska jag dra på underställ och ställa mig i skogen bland snö och slask och fota en prinsessa..