Egentligen gillar jag tapeten. Kanske helst om den hade varit gul. Men, nu målar vi i alla fall. Han sköter penseldragen. För han är mer noggrann.

Jag tar hand om rollern och kokar kaffe med trassligt hår.

Kommentarer till “

 1. Ja, det är lite trist att den ryker faktiskt, men vi känner för att få in lite mer ljus och få upp lite konst på väggarna.

  🙂

 2. Den där tapeten har jag suktat efter några år, men inte hittat rätt vägg och inte tyckt att jag haft råd med en cole and son tapet. Fast ombyte förnöjer och det blir säkert jättefint, även om det gör lite ont att se:).

 3. Gjorde just samma sak häromdagen, fast mitt hår är inte så trassligt för jag har kort frisyr. Bye bye blåa blommor, hej vitt! Kram, Camilla

 4. alltså den där tapeten…
  heeelt makalös. men nu är det ju så, att du vet vad du gör när det gäller sånt därnt, så jag antar att det kommer att bli alldeles förträffligt. Men jag tycker att den var heeelt fantastisk. Kramelikram!

 5. Jag håller med, den där tapeten VAR fantastiskt fin! Men jag är helt säker på att det kommer att bli ännu finare nu. Du är ju en fena på det där och får liksom alltid till det!

  Hälsningar Fru Trassel Nr 1

 6. Fina foton som vanligt! 🙂 Härligt med lite förnyelse…
  Jag har med alltid trassligt hår om helgerna, det hör liksom till.
  kram

Kommentarer stängda