Det har inte hunnit bli så juligt hemma hos oss. Visst har jag planterat några amaryllis.

Och vi har ätit lite sill. Mest för att femåringen är helt tokig i det. Igår hade vi faktiskt sillprovning hemma. Jag kom fram till at skärgårds var bäst. Dill tyckte han, tror jag. Annars är nog svärmors heminlagda den som tar första priset varje år dock.

Och eftersom jag strängt sagt till alla att inte köpa några julklappar till mig så var jag ju tvungen att köpa en till mig själv. Fina buddasmycket från Hultquist.

Tack för att ni hänger med här till nya Krickelin.

Kommentarer till “

 1. Senapssill med espresso…? det låter helknäppt, men är säkert supergott. Någon nämnde blåbär och lingon häromdagen, smarrigt!
  Ett stativ till sig själv i julklapp går inte av för hackor, har man väl vant sig vid att använda ett så fattar man inte hur man gjorde innan. 🙂
  Konstnärligt på jobbet, nja, inte så mycket, fast kanske ändå en del nu när jag tänker efter… 😉
  Tack för all beröm om nya Krickelin, det är skojigt att blogga. Måste hitta lite tid att surfa runt på alla era fina där ute också. kram och tack

 2. Hej hej på dig.

  Det blev ju skönt och fint här, jag är allt lite avis.
  Tycker att du är modig som “börjar om”.

  Det var bara det.
  Jo, och att jag älskar dina bilder.

  Kram

 3. Jag gjorde en senapssill i fjol med espressokaffe i. Det var den godaste jag smakat. Tror att receptet kom från Leila.

 4. Jorå, det kan du lita på. Tycker det var ovanligt snyggt med abbas sillburkar och en amaryllis i kruka…bara så där, urfint på bild iaf.Hej!

Kommentarer stängda