Veckan som gick

week_lagerqvist-7724

Så här i slutspurten innan jul så har de flesta ganska mycket… Jag har pusslat med jobb och familjeliv precis som de flesta och här är lite av vad min kamera fångade på vägen. På måndagen strålade solen in på kontoret och jag jobbade med redigering, fakturor och svarade på mail.

week_lagerqvist-7763

Åt en och annan lussekatt också.

week_lagerqvist-7758

På kvällen tog jag mig till Trendenser’s middag med efterföljande glöggmingel. Riktigt trevligt. Kika på hur det såg ut här.

week_lagerqvist-7746

På tisdagen packade jag ordrar tills jag fick typ kramp i fingrarna. Tog ett avbrott för att hänga med barnen efter skola till läggning och sedan packade jag massor igen. Roligt att så många väljer julklappar från vår lilla butik, Tack!week_lagerqvist-7769

På onsdagsmorgon cyklade jag till hotellet i den blå timmen. Det var ett vackert skådespel över kyrktornet som jag stannade och beundrade i någon minut.

week_lagerqvist-7784

Jag köpte blommor i gryningen på torget och jobbade sedan hela dagen på kontoret med fina kollegor. Jag jobbade  med detta bland annat.

week_lagerqvist-7799

Här är förresten Varbergs vackraste gran. Mitt i entrén på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Gå in och kika vetja.

Torsdagen såg likadan ut men jag stämplade ut vid lunch och satte mig på ett tåg till Stockholm.

week_lagerqvist-7818

Fredag. Efter möte och middag så vaknade Johanna och jag upp här. Vi snabbade oss denna morgon och drog iväg på olika möten innan vi satte oss på tåget till västkusten igen. Johanna hade köpt med sig kardemummabullar från Fabrique. Tack och bock!

week_lagerqvist-7905

Jag gick direkt från tåget tillbaka till hotellet för att möta upp  min familj på drinkar i baren. Igor och Otto beställde något syrligt av bartendern och han serverade med skön stil. Sedan gick vi hem, åt massa skaldjur och ramlade sedan ner i soffan och somnade till en film.week_lagerqvist-7927

På lördagen köpte jag mistlar på torget och hängde i hallen. Sedan gick en hel dag åt bowling, lång middag och mys. Tack för det.week_lagerqvist-7929

Och idag. Söndag. Fattiga riddare igen och gröt. Granen vi drog hem igår ska komma upp och få ljus. Vi ska också värma glögg och lyssna på luciasånger såklart. Fin söndag till dig som kikar in.