Det är min första dag som tjänstledig.

Och jag försöker göra mitt bästa med att
ta mig igenom första kursbrevet
från den skrivarkurs jag
anmält mig till.

Som vanligt när jag sitter långa
stunder framför datorn glömmer 
jag av att äta lunch.
Och jag går inte och kissar, hur
kissnödig jag än är.
Idiotiskt.
Om du frågar mig.

Efter lite lax och broccoli
så var jag nära på att sjunka ner
i hängstolen.

-Men nej, nu ska du vara
effektiv hörredu, sa jag med myndig
röst till mig själv.


Kommentarer till “

 1. Jo, men det går fint. Har precis börjat så det känns mest spännande och nytt 🙂
  Du borde gå en om du är sugen på att skriva. Jag har anmält mig till en på distans och så ska jag åka iväg på en också.

 2. Jo, men det går fint. Har precis börjat så det känns mest spännande och nytt 🙂
  Du borde gå en om du är sugen på att skriva. Jag har anmält mig till en på distans och så ska jag åka iväg på en också.

 3. men vad är det med kisset och datorn undrar jag? man kan ju hålla sig hur länge som helst…och så får man ont i magen hej å hå. och vilka fina kläder du fick av din vän, jag får dåndimpen, fast ändå mest av dina bilder alltid…och om jag nångång gifter mig så vill jag att du fotograferar, jo för det tror jag att du måste.

 4. men vad är det med kisset och datorn undrar jag? man kan ju hålla sig hur länge som helst…och så får man ont i magen hej å hå. och vilka fina kläder du fick av din vän, jag får dåndimpen, fast ändå mest av dina bilder alltid…och om jag nångång gifter mig så vill jag att du fotograferar, jo för det tror jag att du måste.

 5. Hängmattan hänger ju där den hänger liksom. Hur går det med ditt brev? Har läst 80 p svenska till lärare för jag älskar att skriva men inte fan fick vi skriva nåt. Skrivarkurs låter bra.

 6. Hängmattan hänger ju där den hänger liksom. Hur går det med ditt brev? Har läst 80 p svenska till lärare för jag älskar att skriva men inte fan fick vi skriva nåt. Skrivarkurs låter bra.

 7. Korparna av Tomas Bannerhed!!! Är i sig en skrivarkurs!! Grattis till tjänstledighet och skriverier. Din blogg är fin och på riktigt!
  L

 8. Korparna av Tomas Bannerhed!!! Är i sig en skrivarkurs!! Grattis till tjänstledighet och skriverier. Din blogg är fin och på riktigt!
  L

 9. Spännande med skrivarkurs! Jag har läst 40 p Skapande svenska, jättekul! HAr någonsorts diktbok inom mig som är på väg ut (i ärlighetens namn finns redan allt på papper, måste bara organiseras) Får se om jag får tid till det någongång…

 10. Spännande med skrivarkurs! Jag har läst 40 p Skapande svenska, jättekul! HAr någonsorts diktbok inom mig som är på väg ut (i ärlighetens namn finns redan allt på papper, måste bara organiseras) Får se om jag får tid till det någongång…

Kommentarer stängda