Min vän gav mig en kasse kläder som
hennes mamma plockat ner från vinden.
Den blå blir en favorit denna sommar.
Tillsammans med hatten.

Tyvärr var den med fjärilarna
för liten.

Jag var ute och sprang 
bland hundkexen i
kvällssolen.
Sen tittade jag på kickboardtricks
och drack fänkålsthé.
Efter det fångade jag det härliga
ljuset i sovrummet.

I kväll. Jag kan ha sådana här kvällar
ofta. Tänker jag.

I kväll läser jag den här boken tills
ögonen slocknar.

Kommentarer till “

 1. Titeln låter allt lite tramsig. Hi, hi. Men kanske är den bra ändå? Hoppas att du hinner läsa ut den nu på semestern. Ville mest bara säga hej. Och Heja! Och att visa att jag minsann smyger runt här bland rader av fina bilder och rara små ord där emellan.

  🙂
  /helena

 2. Titeln låter allt lite tramsig. Hi, hi. Men kanske är den bra ändå? Hoppas att du hinner läsa ut den nu på semestern. Ville mest bara säga hej. Och Heja! Och att visa att jag minsann smyger runt här bland rader av fina bilder och rara små ord där emellan.

  🙂
  /helena

 3. Hej fina du, kläderna har jag redan lovat bort till TuvaMinnaLinn, de kanske dyker upp som försäljning hos henne. Den var liten, alltså jag kan ha xs på mycket men jag fick inte ner den över bysten. Kanske en barnklänning…vet ej, det står inget i, men himla fint tyg.

 4. Hej fina du, kläderna har jag redan lovat bort till TuvaMinnaLinn, de kanske dyker upp som försäljning hos henne. Den var liten, alltså jag kan ha xs på mycket men jag fick inte ner den över bysten. Kanske en barnklänning…vet ej, det står inget i, men himla fint tyg.

 5. Jag har inte kommit in i den än så jag kan inte riktigt säg faktiskt…jag somnade rätt fort… Jag får återkomma om det 🙂 Kram

 6. Jag har inte kommit in i den än så jag kan inte riktigt säg faktiskt…jag somnade rätt fort… Jag får återkomma om det 🙂 Kram

 7. Så fint! Synd att den med fjärilarna var för liten. Vilket tyg! Och boken tyckte jag jättemycket om när jag läste den. Fast titeln är lite märklig tycker jag.

 8. Så fint! Synd att den med fjärilarna var för liten. Vilket tyg! Och boken tyckte jag jättemycket om när jag läste den. Fast titeln är lite märklig tycker jag.

 9. så fint!
  Och boken.. hur är den? borde jag köpa den och ha den på mina “vet inte vad jag ska göra just nu” tider?
  Kram

 10. så fint!
  Och boken.. hur är den? borde jag köpa den och ha den på mina “vet inte vad jag ska göra just nu” tider?
  Kram

 11. Jamen så fint att bara få sådär!

  Hundkexen utanför mitt hus är fantastiska, ser precis hur du kutar i fluffet…
  Men lilla klänningen, vilken str är den då, och är den till salu?

  Pöss

 12. Jamen så fint att bara få sådär!

  Hundkexen utanför mitt hus är fantastiska, ser precis hur du kutar i fluffet…
  Men lilla klänningen, vilken str är den då, och är den till salu?

  Pöss

 13. Tack för läsningtips. Springtur och en bok. Hej Krickelin, där är du! Sitter o funderar över var livet tog vägen och var jag tappade mig själv. Kommer inte riktigt på det. Med en springtur och en bok kanske jag finner igen. Kram

 14. Tack för läsningtips. Springtur och en bok. Hej Krickelin, där är du! Sitter o funderar över var livet tog vägen och var jag tappade mig själv. Kommer inte riktigt på det. Med en springtur och en bok kanske jag finner igen. Kram

Kommentarer stängda