Dagen blev kanske inte riktigt dag denna onsdag – lucias dag. Mörkt som tusan och det är bara att gilla läget.
Jag var och lussade på skolan såklart och stod i klungan bland nerkylda föräldrar med tindrande ögon. Alltid lika tagen när jag ser ungarna sjunga och inte ett öga är torrt.
Nu ligger tapetprover här på mitt bord och pockar på uppmärksamhet men jag har ägnat dagen vid datorn.

För efter skönsång på skola tog jag en varm dusch, drog på mig raggsockor och morgonrock och belägrade mig vid datorn. Nu måste jag bara sjunka in här och beta av ett tag. Väntar du mailsvar? Ja, du får nog svar denna vecka.

Min äldsta är hemma och landar i min soffa idag. Kaffe och lussekatt till oss båda såklart.

Och Ida Magntorn’s vackra bok – Ett hem med Omtanke. Om hur man skapar ett personligt och harmoniskt hem som samtidigt är hållbart.
Älskar det oängsliga och vackra. En bok helt i min smak.
Tack Ida & Lycka till med lanseringen!!

Såg precis att Sofia skrivit om boken idag också. In där och läs vetja för jag är lite snabb här på tangenterna idag då huvudkudden kallar på mig.

Har du märkt att jag försökt publicera två inlägg om dagen det sista?
Det är så mycket jag vill få sagt och fota så jag tror detta formatet passar mig bra. Då slipper jag ligga på massa förberedda opublicerade inlägg som inte känns aktuella till slut och kan samtidigt vara spontan med denna sortens inlägg som kommer i bara farten. Vad tycker ni om det?

 

 

Kommentarer till “Om lucia och dagen

 1. Du ska göra det som känns bäst för dig. Gillar din blogg i alla dess olika former och både text och bilder är briljanta som ädelstenar. Kram

 2. jag tycker om när det ibland är fler och ibland färre i en blogg. när flödet liksom rör på sig, det känns mer levande. ibland har man mer att säga och ibland mindre och det är fint när det speglar sig på en sådan här plats.

 3. I inlägget innan skriver du att du behöver bli bättre på återhämtning och ta hand om dig själv. I detta inlägg låter det som om du redan prioriterar ganska sunt?
  Skriv precis så många inlägg du känner för?
  Ingen fara om det dimper in fyra inlägg en dag och ingen nästa. Två om dagen kan med tiden kanske sätta mer press på dig så gör precis som du känner för dagen?

  1. Tack för peppen!
   Jag resonerar lite så att mina olika verksamheter på alla håll och kanter hänger på hur bra jag är i just detta forum – och då är det såklart inget jag vill kompromissa med. Bloggen ger mig mycket glädje och energi. Ingen press 🙂

 4. Älskar din blogg, den har allt <3 Tack för boktips och fler inlägg är förstås underbart, men gör det som passar dig bäst. Låt hjärtat tala. Kram Eva

 5. Det låter superlyxigt för oss läsare, tycker jag. Tycker att dina inlägg alltid håller hög nivå och att det är en bra mix av olika saker och fin ton. Publicera vad som passar dig bäst skulle jag säga, om det är flera inlägg per dag, blir vi nog bara glada. Kram

 6. Helt underbart! Du ger så mycket inspiration, värme och ljus i en 22 årings hjärta som längtar efter mycket! Ta hand om dig och keep going strong. ⭐️

Kommentarer stängda