Lillebror har jobbigt med andningen igen.


Det regnar och jag känner mig håglös.

Vi har nog vabbat oss igenom 
mer än tre månader nu.

Och jag tycket att remissgrejer 
och utredningsgrejer kan 
få gå lite fortare.

Frank har tröttnat lite på oss sen
han upptäckte att det 
fanns en utsida på huset.

Kommentarer till “

 1. Tack för allt pepp, vad hade jag gjort utan Krickelinbloggen sådanahär tider….? Kanske fått mer tid för annat såklart…(men det tänker vi inte på nu…)

 2. Ser så gott ut med några kakor i en burk. Hos oss säger det slurp så skulle de vara slut. Hoppas lillen kryar på sig!

 3. stackars lilla pojken. hoppas han blir bättre snart.

  finfin katt har du och kakorna såg himla goa ut 🙂

 4. Skickar en go kram till dig!
  Det är lite tufft för småbrorsor som blir rätt mycket sjuka när de är små för att de större släpar med en massa skrot hem. Enda fördelen är att de får sitt avklarat lite tidigare än storesyskonen… och inte är lika mycket sjuka mellan kanske 3 och 7 års ålder som de stora var. Men det kan vara nog så slitigt och inte mycket till tröst att tänka på det när det pågår….
  Kram Cecilia

 5. Vabb. Jag kunde hetat det som mellannamn. Igårkväll hade vår yngsta feber innan hon skulle somna. Idag var den borta och jag lämnade henne på dagis. Med andan i halsen. Hela dagen. Ikväll är hon pigg. Men mitt samvete gnager än. Vabbångesten kommer hur man än gör. Vare sig.

 6. Håglös känner jag igen. Här är det vabb också, ögoninflammation vilket innebär ett piggt barn. Jag skall försöka pigga upp mig med att plantera en dahliaknöl och drömma efter sol och värme.

 7. Lillgubben då! Vilken go bild på där han sitter i soffan. Hoppas ni får svar snart då. Ring och var jobbig annars.

  Herre gud vad jag älskar ditt kök!!!!
  Jag kan inte se nog av det eller något annat rum heller för den delen.

 8. Oddy har tröttnat än mer på stan sen han insåg att det finns ett land. Fast imorse gick vi till slottsparken, det var bra…nästan som skogen.

  Hoppas lillebror blir frisk snart:(

Kommentarer stängda