Här hemma är vi vansinnigt uttråkade. 
Det blir man efter att haft sjukstuga i flera veckor.

Jag tog på mig massa färg när 
jag klädde mig idag. 
För att bli på lite bättre humör så att säga.

Ville känna livet i mig, sa jag högt och sträckte på mig. 

Men nej, jag känner mig lika sur som när jag somnade…

Blommor hjälper till massa sådanahär dagar också.

Och banankakan från igår.

Man kan nästan sammanfatta morgonen med 
en hiskelig massa Pukkathé, 
gårdagens banankaka och ett 
barnspel som heter Mix-Max.

Apropå Pukka så tipsar honeypieliving om deras théer 
och om ett test man kan göra på Pukkas hemsida, 
ett dosha quiz

Jag klickade såklart in mig och testade mig själv. 

Jag är en klockren vata. 

Kommentarer till “

 1. Tack!!! Vad sen jag är med att flika in ett svar. Förlåt. Fina fröken, tusen tack för Din award, shit vad snällt:) och tips på Pukka, jag ska testa detox och clean nu som Hanna tipsade om för min hy är så skruttig och fnasig… Tack för recept på chaithé, så väldans snällt! Banankakan ligger på ett iitalafat som jag fyndade på loppis för en femma, men de finns i nyproduktion också. Kram kram och tack igen för era kommentarer.

 2. Också en Vata 🙂 Nu måste jag nog ta och köpa någon av dem, har spanat länge men kan inte välja en. Något tips?

 3. Jag tror absolut att färgen hjälper till! Och det där teet ser intressant ut. Jag har sist av alla köpt min första burk med Kusmi te. Och gott var det. Annars är det mest PG Tips som gäller här. Eller hemmagjord chai… Det blir man förresten också på bättre humör av vet ja! Svart te i hälften mjölk och hälften vaten, krydda med kanel, kardemumma och riven eller malen (torkad) ingefära. Och så lite sött. Typ socker, honung eller muscovadosocker..
  Hoppas ni kryar på er!

 4. oj vad jag tycker om ditt inlägg idag. för sådär har jag känt mig ett tag nu tycker jag. av ingen anledning särskild, men jag tror mest det beror på solbrist och att det är så långt till våren..!!! brukar också försöka avhjälpa med glada färger och blommor. tycker så mycket om det där fatet du har banankakan på. vad är det för fat, märke? ser sådär gamalt mormorsaktigt ut som jag älskar..
  hoppas gladare dagar hos er och oss alla..

  kärlek Lycke

 5. men hur det än är så tror jag att du hade varit ännu surare utan färgen…och det lät konstigt men kanske förstår du hur jag tänker. typ att färg är bra. gör nytta. Och du har en award hos mig. men jag skriver som till de andra. du gör vad du vill med den. Man behöver inte länka o greja. Man kan bara ta den till sig för en stund 🙂 Kram!

Kommentarer stängda