LL_amelia_kristin lagerqvist-3411

Idag gick vi upp bustidigt för att sätta oss på ett tåg till Stockholm. Och redan kl.09.00 knackade vi på Amelias dörr och steg in i hennes vackra hem. Blir alltid så inspirerad av henne. Hon har det så himla fint på alla sätt och vis. Printet på blommorna har hon tagit själv och det är verkligen vackert tycker jag. Och känner du igen den suddiga tjejen…?

LL_amelia_kristin lagerqvist-3370

Johanna, Ulrica och jag blev sedan serverade en smarrig frukost innan vi skulle ägna dagen åt redaktionsmöte för Lovely Life.LL_amelia_kristin lagerqvist-3377

Så himla god chiapudding med grapefrukt på.

LL_amelia_kristin lagerqvist-3412

Hemma hos Amelia fann jag systrar till #palettbladunite som jag skrev om för några dagar sedan. Hon hade fått sin ursprungliga stickling av Malin Wikerberg.

LL_amelia_kristin lagerqvist-3423

En skotjej.LL_amelia_kristin lagerqvist-3425

Innan jag drog mig till tågstationen så stannade vi förbi Christoffers Blommor och spanade in de här fina blå. Har glömt vad de hette… små nickande ljusblå gossar… (sa hon så…?) Nä… måste vara helt fel. Vet någon?

LL_amelia_kristin lagerqvist-3427 LL_amelia_kristin lagerqvist-3430

Efter det gick vi genom soligt och varmt Stockholm till Centralen.LL_amelia_kristin lagerqvist-3433Och nu åker vi hem genom ett regnigt och vackert Sverige. Och som jag längtar efter min familj alltså..