marie emilsson_kristin lagerqvist-2323För någon vecka sedan var Johanna och jag hemma hos Marie Emilsson som bor på Håkesgård med sin fina lilla familj. Hemma hos Marie sitter tapeten jag drömmer om på väggarna, trägolven är helt fantastiska och hönsen strosar runt i den magiska trädgården och pickar trivsamt.

marie emilsson_kristin lagerqvist-2329

Tänk att ha en egen balkong med utsikt över den porlande bäcken i sovrummet. Fågelkvitter, morgonsol …marie emilsson_kristin lagerqvist-2336

Vardagsrummet på övervåningen var sjukt inspirerande. Jag brukar inte vara så intresserad och falla för barnrum annars, men i Louies rum var allt hur mysigt som helst.marie emilsson_kristin lagerqvist-2410Ta del av hela vårt besök och Maries fantastiska hem på vår redaktionella sida. Tack för att vi fick komma Marie!

Glöm inte att Marie öppnar upp sin trädgård denna helgen, 30 -31 maj 10-16. Där finns fika, butik, konst och massa härlig inspiration för alla trädgårdsälskare (och andra också så klart) Som barn tyckte jag alltid att det var fasligt spännande att komma till trädgårdar med mängder av olika rum och överraskningar. Trevlig helg nu.