blogginlägget som täcker voiture tout

friday morning-krickelin (1 av 4) Petter har räddat min morgon.  Hans album “Början på allt” har gungat mig igenom både en kaosmorgon med barnen och en deadline. fasiken, han är den grymmaste och har skänkt mig så mycket tröst det sista året. Har du sett hans dokumentär? Vi lever med adhd här hemma och han är en otroligt fin  inspiration. friday morning-krickelin (2 av 4) Och jag ville berätta om bloggträffen jag var på i helgen. Frida på Trendenser anordnade Bloggforum 2014. Med en rad fantastiska sponsorer och en grym kollega, Helén, så rodde hon hem denna träff med bravur, Vilken kvinna! Helt amazing och grym på alla sätt. Och snygg till tusen. I alla fall, jag tog massa bilder från träffen som ägde rum på Scandic Rubinen och ska naturligtvis skapa ett alldeles eget inlägg om Bloggforum 2014. Det kommer… Jag fick den här ljusstaken av Royal Design och igår när vi kom hem från en sen kväll på stranden så satt min man och jag i växthuset efter skymning och ljuset fick helt enkelt stå kvar. fint så. Får väl hålla tummarna för att inte hönsen puttar ner den..  Mobilfodralen har vi börjat sälja på For Good Luck förresten… dock endast i valnöt. friday morning-krickelin (3 av 4) friday morning-krickelin (4 av 4) Och här, en annan gåva från Bloggforum 2014. Toppenfint print från Fine Little Day och Miniroom . tack. Har fått sälla sig till printsen som ska upp på väggen. Jag har inte ens fått upp gardiner som jag fått i julklapp och när jag får frågan om hemma hos- reportage så får jag vackert bara skaka på huvudet och säga att “du vet nog inte riktigt hur verkligen ser ut hemma hos oss…”