Tips – DesignWalk14

De luxe-0096

Jag vet att det är många varbergare som läser Krickelin och det är ju riktigt roligt såklart. Därför kommer jag med bästa tipset här.

De luxe-0100

Vi är nästan i mål när det gäller renoveringen av våra nya De Luxe rum på mitt jobb, Varbergs Stadshotell & Asia SpaAlltså, de är så fina och jag är otroligt stolt över att få kalla denna vackra miljö för min arbetsplats. Och, nu på lördag kommer vi att vara en liten del av Design Walk14 .

De luxe-0121

Nu på lördag, den 24 maj bjuds varbergaren och den inreste in att uppleva den kreativa mittpunkten med designen som förtecken under Designwalk14. Du tar dig till fots genom Varbergs centrum där du upplever design, färg och form från nya och etablerade designers. Det du gillar köper enkelt med dig hem! I Designwalks eget makerspace får du möjlighet att själv skapa och testa på, allt från kreativt broderi till modern slöjd och teknik. Vid turistbyrån i Brunnsparken hämtar du upp din karta som guidar dig runt designwalkens alla platser. Designwalk14 pågår mellan kl. 10-15.

De luxe-0112

Vi kommer att öppna upp rum 126 för allmänheten och jag har knåpat ihop några beskrivande rader om rummen som vi kommer sätta upp på dörren. Dessutom är det Louise Videlyck, hon som gör det där vackra varbergstyget, och Lisa Hammarposse, med de där fina barnhuvudena i keramik, som kommer ställa ut i våra lokaler. Nyfiken? Komsi, komsi.

Detta är för övrigt vår utsikt från kontoret där jag sitter och jobbar… inte tokigt alls. Idag är det dessutom 22 grader varmt och jag tänker äta lunchen ute…  eller cykla ner till Damernas och ta ett dopp i havet…

Fasad-vsas-Sommar-2013.blommor_MG_0388

På lördag kommer dessutom detta torg myllra av diverse torghandlare. Jag fyndade gurkplantor, ett par skor och två jätteverbenor sist…