sri lanka 6_Kristin_lagerqvist-

Eftersom jag fortsätter att semestra ett bra tag till och för att du inte ska bli helt mätt på alla inlägg från Sri Lanka så tänkte jag tipsa om inspirerande bloggare som jag själv läser.

20160108-MX8A0068-1200-1000x1513

Sofia på Mokkasin bloggar som aldrig förr och skämmer verkligen bort oss följare med det ena vackra inlägget efter det andra. Hon är verkligen superinspirerande och jag älskar hennes hem och vardagsbetraktelser. Magiska och sagolika mest hela tiden faktiskt. Heja Sofia!

IMG_8783_Snapseed-700x1050

Malin Persson som bloggar här bredvid på Elledecoration.se bor i ett av de tjusigaste hemmen jag vet. Älskar när hon bjussar på bilder hemifrån och blir alltid lika inspirerad.

Pia-Ulin-4-700x934

Daniella Witte är också en bloggkollega här på Elledecoration.se. Alltid träffsäker och med klockren inspo.
Foto: Pia Ulin via Daniella Witte.

johannabradford_vardagsrum11jan_2

Johanna Bradford, som bytt bloggnamn från “Tant Johanna” till just bara Johanna Bradford och numer bloggar här, har fingertoppskänsla och sjukt fin smak. Hon är dessutom väldigt rolig, klok och en god vän till mig. Här är ett foto från hennes vardagsrum. Tjusigt!

23583699653_0c3b2ad3c7_k

Elsa Billgren, Sveriges bästa bloggare enligt mig, uppdaterar ofta och proffsigt. Älskar hennes lite mer nakna texter då jag tycker att hon är en suverän skribent men frossar också i hennes vardagsinlägg då hon hittar på så mycket skoj och fotar det snyggt längs vägen. Så lyxigt att få ta del av denna karamell! Stort grattis till Elsa nu också som väntar liten.

IMG_6674

Här har vi ett annat proffs. Hanna Stefansson, coolaste modebloggaren som finns tycker jag. Jag älskar att få följa med i hennes vardag och så resor hon mycket och det är ju alltid kul och tipsigt såklart.
Hanna jobbar numer som frilans och hinner blogga desto mer, hon har fått ett rejält uppsving med massa härliga inlägg som byter av varandra. Finaste Hanna, heja dig!

DSC4414-Redigera-680x6801

Nytt i bloggvärlden är det nya webmagasinet The Waves We make. De vill inspirera till en hållbar livsstil. Där bjussas på interiör, mode, hantverk och mycket mer som samtidigt har ett hållbarhetsperspektiv. Anledningen till varför jag kikade in är för denna tjejens skull, Rania Maria. Jag har följt henne på Instagram länge och hon har verkligen utvecklats till en fantastisk fotograf de senaste åren.

DSG7864-Redigera-copy-680x4541

Hon lever en inspirerande livsstil med sin sambo i de norrländska skogarna.
De strävar efter att leva ett sundare liv där de är mer självförsörjande och konsumerar mindre och mer medvetet. En blogg att följa helt enkelt!

Ha en fin dag nu!