badrum och inredningsbloggar jag gillar

Är det rimligt att dokumentera ett badrum så här flitigt som jag gör? Kanske inte… 
Men på förfrågan kommer här nu en kort beskrivning av vad vi beställde
och satte upp i detta favoritrum.
Handfat och kommod från Kvik, badkar och handdukstork från Westerbergs, kakelplattor från Marrakeshdesign, blandare från Hansgrohe, duschväggar från en lokal firma som heter Karlsson & Dahl och toalett från IDO. Vi har satt upp spottar med dimmer i taket och högtalare som är kopplat till vårt Sonos-system som vi har i hela huset. Spegeln är loppis.

Och bästa bullen är från Kustbageriet. 

Nu när jag ändå länkar och tipsar så ska jag passa på att dela
med mig av de bästa länkarna till fina inredningsbloggar. 

Hannasroom
Anna G
W
onderdeco
S
anctuary

Just nu har jag ett mycket svårt beslut att fatta:
   

Ska jag gå på pilates eller ställa mig i tvättstugan…