om kreativiteten och på mitt skrivbord just nu

Idag fick jag snyggt pressutskick från Mr Perswall som lanserar sina nya digitaltryckta tapeter i dagarna. Tjusigt! Passar snyggt med fotot på min skejtande man som ligger och väntar på att komma upp på väggen. 

Min favvo är dock denna. Kanske för stylingens skull, undrar
just om det är Lotta som ligger bakom… 
Underbara Clara verkar också gilla den.

Som du ser fungerar nu min arbetsplats som blombord just nu. Här letar sig solen in som bäst. Det är ju typ åtta minus ute…

Och här kan ni också se mitt senaste arbete för Hotellet. Två kataloger till 90% fulla av Kristinfoton. Inte tokigt alls. Mäkta stolt rent av.

Och vad händer i helgen? Har du inget för dig så kika in på Lisas vernissage. Där kommer jag att närvara vid ett samtal om kreativitet tillsammans med Lisa och två andra härliga typer.

Kreativitet är något som vi inom skapande yrke oftast förknippas med och man kan säga att vi nästan äger det ordet. När vi nu befinner oss i ”Västkustens kreativa mittpunkt” vill vi lyfta denna frågan och påstå att alla människor föds kreativa och att alla kan vara lite mer kreativa i sin vardag. Det är helt enkelt en träningssak!

Text tagen direkt ifrån inbjudan.

Kul grej, tänker jag och ser fram emot ett givande samtal om kreativitet på lördag. "Ska jag berätta att jag är väldigt rörig och yvig i min kreativitet eller ganska organiserad ändå…?" frågade jag min man och fick en ganska konstig och förbryllad blick tillbaka. "Vad tycker du själv, känner du dig organiserad..?" fick jag till svar. Muttrande gick jag därifrån och tänkte att man nog kan vara både och. eller?