bland höstanemoner och sammet

 

Igår var Dore Doris och jag i ett regnigt Göteborg. Vi besökte Hotell Dorsia och smakade oss igenom Liptons nya Théer.

Och nu vet jag precis vart jag ska lägga nästa övernattning i Göteborg. Jag fyller ju faktiskt år i januari, blink, blink…

Kommentarer till “bland höstanemoner och sammet

  1. Vilken miljö de har byggt upp! Spännande möten mellan århundraden och färger, känns det som. Gissar att te’t smakade extra bra där? Och att du måste ha känt dig “som hemma” bland alla sköna blomster!

    🙂
    /helena

  2. Oh, my, vilket härligt färgfyrverkeri! Vad modig och resultatet blev helt fantastiskt! Antagligen ingenting för min egen hemmamiljö där jag snarare behöver lugnas ner än varvas upp men perfekt för en afternoon tea en gråmulen novemberdag. Härligt!

Kommentarer stängda