då snön äntligen föll

 

Snön faller tjockt över min stad idag och vid 07.40 utbröt lätt panik i vår hall. Storebror hade rosa converse på fötterna, mellanbrors termosar var puts väck och en lillebror som klädde av sig allt som kläddes på…  Men iväg kom de och jag lovade mig själv, en gång till, att bli mer strukturerad.

Nu är det redigering av foton först på schemat.

Det var sannerligen ett vackert och tappert brudpar som stod där i kylan på stranden i lördags. 

Och igår tände vi det första ljuset. Jag som suktat lite efter nya ljuslyktor från Artilleriet till jul kom helt av mig när vackraste staken bars hem från dagis förra veckan. Finare än så blir det nog inte.

Idag sitter jag fastklistrad vid datorn och jobbar med foton eller kämpar med en "inre dialog" som ska klottras ner från mina tankar i ett nytt dokument. Mycket thé och clementiner behövs för den prestationen. Sen får jag dra fram pulkorna såklart. Om jag kan minnas vart vi gömde dem…

så hej hej.