dagar som flyger

Ja, den här dagen slutade ju mindre bra.. vilken skitdag rent ut sagt.
Så låt mig drömma mig bort bland Paris-minnen så här på kvällskvisten innan jag tar disken och lägger det sista barnet. Sedan ska jag ta tag i de där dokumenten inför mötet imorgon, suck…

I alla fall. I Paris är allt magiskt vackert, varendaste gata man korsar leder till en ännu skönare plats. Och Notre Dame. Kanske världens vackraste kyrka, fast samtidigt lite hotfull och vass…

Vi hyrde vespa under ett dygn och tog oss fram fort i stökig Paris-trafik. underbart.

Sådärja, känner mig redan på bättre humör. Och idag började jag äta efter min juicedetox också. Känner mig stärkt och skarp i sinne och kropp. Jag ska skaka mig av den här dagen vid diskhon med detsamma… sen ska jag ju hänga tvätten också ja…