där uppe. gör jag lite som jag vill.

Med hyacintdoft som berusar och med alldeles för tungt hjärta. Jag somnar nästan bredvid mellanbror och har ursäktat mig själv en gång för mycket denna vecka. Jag har skapat mig ett eget rum där uppe. ljusterapirummet. med läkande hyacintdoft. tänk om jag kunde se till att sitta här lite mer. Gömma mig lite bland molnen liksom.

På golvet står rekvisita kvar och jag har tackat mig själv än en gång för att jag aldrig hinner städa på vinden. Där kan jag hitta allt. Inklusive min fina päls med ett stort mushål i…

Här är jag. Alldeles blågrön och utan ansikte. igen. Idag är det onsdag och jag har fotat Yin Yoga, avstått helt från kött, tvivlat på mig själv, lyssnat på Daniel, fingrat på indianens drömfångare och handlat impulsivt med min tonåring. Som förresten frågade mig om han skulle raka sig på överläppen…

 

Och jag lovar dig, att när jag har tagit mig till söndag så ska andetagen vara djupare och hjärtat lättare igen.