den där övervåningen

Kors, inte klara på långa vägar tänker jag men försöker att glädjas åt det som faktiskt är det. 

Det saknas ett handfat i badrummet, fönstrena och dörrfodret ska målas, en platsbyggd möbel till sovrummet ska på plats, ett plankgolv ska läggas och en ny matta letas efter för fullt. Och en stor fåtölj har jag också som bevakning överallt…  taklampa till sovrummet, en Tom Dixon… oj oj, läser min man detta så kommer det suckas ordentligt över frun som liksom aldrig blir nöjd…

Eftersom jag inte får något av ovanstående gjort själv så ägnar jag mig åt att klippa och klistra. Tejpa är mitt bästa… mäta är mitt sämsta…

Och nu har snön fallit över vår stad igen, jag mailar texter kors och tvärs och testar en nyinvesterad fotoprinter. Vilket innebär att du kan beställa prints så småningom från mig. …om du vill alltså… Mer info kommer om det hela.

kram och hej.