den där övervåningen

 

 

Jag lyssnar ppå Alex och Sigges podcast efter rekommendationer. Jag gillar det.

 Idag vilar solen över min trädgård och jag försöker byta ut kaffet mot lite mer thé. Det är visset där ute nu och jag har plockat in stora krukor från växthuset som jag burit upp på övervåningen. Vi planerar ett nytt badrum här uppe, där jag nu trivs som bäst och sitter och jobbar. Jag har kikat på marrakech sortiment. Och jag tänker mig Mats Theselius plattor eller Klintehamn på golvet och ett vitt badkar. Men just nu ska jag nog gå ner i köket att leta efter inspirationen bland glasskartongerna så jag kommer igång med mitt skrivande.

Kommentarer till “den där övervåningen

  1. Underbar blogg, mkt av allt!
    Följer di på instagram sen en stund tillbax o nu hittade jag HIT, juligt c”,)Härligtmed en EGEN resa, alldeles för sig själv…bara vara o tänka sin EGNA tankar. Det inspirerade!

    Klem Anna

    1. Oj tack vad roligt! Mycket av allt, ja, det stämmer nog. Och ja, just att resa själv gjorde det möjligt att tänka färdigt sina tankar utan avbrott, helt fantastiskt faktiskt. Tack för din kommentar, den värmer 🙂

  2. Åh, jag har just beställt från Marrakech och längtar efter mailbekräftelse så jag får veta att allt är “i hamn”..! 🙂

    1. Vad roligt! Då måste jag kika in till dig och hålla mig uppdaterad om vad ni valt 🙂

Kommentarer stängda