leken från igår

Jag vet inte varför soundtracket idag är Mr Bojangles men dagen är alldeles mjuk och jag har lite ont i huvudet, vilket jag försöker döva med kaffe. Det är sista dagen på veckan som jag får jobb gjort och sen är det familjeliv för hela slanten till på måndag igen. Jag snabbar mig lite, bygger upp collage och sätter ihop texter. Och snart så. Alldeles strax går nog mitt uppdrag i tryck. På måndag, ska vi säga så…?

Vid soffan ligger spåren från vår lek kvar. Katitzi var min favorit när jag var barn.

Och kaplastavar. Lika roligt som lego om du frågar mig.

Sen är jag nyfiken. Vad tycker ni som följt krickelin länge om flytten till den här nya sidan, finns det några funderingar eller tips på förbättringar från min sida? Tacksam för svar.

hej hej. 

Kommentarer till “leken från igår

 1. Tycker om din blogg men tycker bloggar förlorar på att samlas på detta sätt, något av den personliga känslan går förlorad – plötsligt är ni del av ett koncept och används som dragplåster för att locka folk till sidan. Det är ingen kritik utan bara hur jag känner. Jag besöker dig mindre ofta än innan märker jag, tycker inte designen av sidan är lika ren och fin som innan utan den stör mig lite. Framför allt tyckte jag om att komma till din blogg för att det var DIN, nu är det inte din längre utan du får en liten plats liksom.
  Hoppas du förstod nu att det inte är så att jag har något emot dig eller bloggen utan bara inte gillar helheten.

 2. Jag har ju haft lite svårt att hänga med när du flyttade. Det bara blev så i farten. Men nu när jag fått ordning på länkar och allt är jag lika imponerad som alltid. Du har det så fint och dina bilder och ord berör. Precis så som jag hoppas när jag kikar in hos dig.

  Kramar Kicki

  1. Jag har också tyckt att det var svårt att hänga med när någon flyttar, ofta missar man ju något inlägg och så börjar jag undra efter någon månad varför de aldrig uppdaterar… Tack för att du hänger med nu och att jag får hänga kvar bland dina länkar Tack och Kram

 3. Allt klär ju en skönhet så inte spelar det nån roll att du bytt sida eller utseende på bloggen.. Du ÄR grym!

 4. Hej Kristin! Tycker din blogg är precis lika fin och bra som innan. Jag vill bara berätta för dig att i min vardag som ensamstående fembarnsmamma så brukar jag faktiskt behålla din blogg som en liten belöning mitt på dagen eller när jag ser att du uppdaterat. Ungefär som en bit choklad eller den där goda koppen te man dricker efter man städat och plockat. Då kikar jag in hos dig och tar del av dina vackra texter och bilder. Kram på dig! / Maria.

  1. Fem barn!! Du är en hjälte, när jag fick trean så tappade jag kontrollen totalt 😉 Heja dig och kul att höra att krickelin blir som en belöning under dagen, herregud, den kommenren stoppar jag ner i fickan och tar upp och kikar på lite då och då 🙂 Tusen tack Maria!

 5. Hej Kristin

  Hade inte följt dig jättelänge innan du flyttade över till din nuvarande plats men jag tycker att din blogg ar precis lika fantastisk nu som innan. Du skriver omöjligt bra och jag känner att jag i så många saker har en själsfrände i dig! Keep up the lovely work, helt enkelt!

 6. …alltså Katitzi. Himlen på storbiblioteket med det första egna lånekortet. Men man fick bara låna fem böcker varje gång. Skulle vilja möta den lilla flickan som var jag.

  Man saknar alltid det gamla formatet lite konservativ som man är, innan ögat vänjer sig. Det är ju fortfarande du och texterna och bilderna och det är det absolut viktigaste. Jag kommer i kapp 🙂

  Heja!

  1. Tack för svar 🙂 Jo, jag saknar nog också det gamla formatet, det var ju mer rent utan annonser såklart. Jag sprang också på bibblan som barn, nu springer jag där med mina, Bra ställe helt enkelt 🙂

Kommentarer stängda