en massa av allt, men mest om byxor och en skatepark

Miranda. nu har hon fått hem en leverans av byxor som hon säljer.

Jag har några. Men jag blir liksom aldrig riktigt lika cool som hon då jag tar på mig dem. Men jag använder dem flitigt ändå.Dock har jag ett par vita, med liknande mönster som de röda, som jag vet att jag inte kommer att använda. Är det någon av er som vill ha? Lämna en kommentar här nere så väljer jag någon helt random på fredag och skickar med post i så fall.

Idag tycker jag mycket om Honeypielivingetc och Spells inlägg. som vanligt.
Och DrömmaLotta har världens finaste lilla tävling hos sig.

Och här i Varberg händer andra grejer. Ett gäng härliga skejtare, entrepenörer, föräldrar, surfare, cyklister, locals,  flanörer och andra varbergsbor lägger i dagarna fram ett förslag till Varbergs kommun rörande en skatepark vid strandpromenaden.

Ankarparken

Skateboard-liksom surf i alla dess former- bygger absolut inte på struktur och organisation- Brädsporter kommer ur helt andra upplevelser där det är känslan och inte poäng, mål och tider som räknas.

En skatepark förenar! Jag är stolt över Varberg som "surfstad" och vad passar inte bättre än en skatepark vid havet i vår vackra stad.

Är du varbergare? Eller bara gillar Varberg som sommarstad? Gör din röst hörd och stå bakom förslaget du också. Gilla på fb. Barnen kommer älska stället. och jag med.