morgonen och om att välja det bästa i livet

Redan fredag och det är varmt i hela bröstet. Jag jobbar med mitt egna på fredagar och då försöker jag hinna med mail, redigering, blogg, fotograferingar osv. Och saker staplar sig verkligen på hög under en vecka, ursäkta om du får vänta på svar på ditt mail osv.
Roliga uppdrag ramlar in och snart ska jag iväg och fota. Jag känner mig ödmjukt tacksam. och lite hungrig, nu när jag tänker efter…

Miranda hjälpte mig att välja en vinnare för byxan.
Beckybus, maila mig din adress så kommer ett par haremsbyxor med posten.

 

 

Min garderob består nuförtiden mestadels av klänningar, men ett par byxor att skrota runt i vore kanske inte så dumt:) I Malmö har vi "Stapelbädden" ett riktigt coolt ställe för skejtande flickor och pojkar. När jag vill imponera på mina elever i skolan drar jag ett varv på skateboarden runt skolgården, det brukar kunna kamma hem några pluspoäng;)

beckybus.se/wordpress

 

Så här såg min morgon ut. Ljummet vatten med citron i innan morgonpromenaden  vid sju. Tack för påminnelsen Malin. I mina shorts fann jag favorithalsbandet. Efter dusch, alltid mandelolja nuförtiden. Och så har jag tagit mig tiden till lite vettig läsning till frukostkaffet. Tänk vad man hinner då man bara har en unge hemma…

Och nu tittar jag, som alla andra, på denna hela tiden. pausa. det är så viktigt. Stället de filmade på är bästa surfstället, hävdar min man som var där förra året.

Ha en härlig helg.