Florens, jag landade en stund

Denna helgen är jag helt själv med lillebror. Vi har inte gjort något alls, förutom att bjuda bort oss själva på middagar samt att vara i trädgården och plantera alla nya blommor jag lyckas dra med mig från torget varje onsdag och lördag. 

Jag tömde kameran på bilder och fann en hel del från Florens. Här är de. Blåregnet ramade in hela staden i en underbar doft och jag sov  i rummet som gränsar gatan. 

Varje dag gick vi en lång promenad och då passerede vi det ena stället vackrare än det andra.

Huset direkt efter Ponte Vecchio var vårt. Min vän Maria har bott där i en liten lägenhet under ett år, hon följer sin dröm om att skriva en bok. Maria hade precis skrivit de sista sidorna när jag kom på besök.

På detta caféet satt vi mest. Skrev, korrigerade, pratade och drack vitt vin.

Jag har redan lovat mig själv att återvända inom kort och planerar en sommartrip med min man. Kanske tar vi Marrakesh, Paris eller Florens…

Idag firar jag både bröllopsdag och Mors Dag med endast lillebror. Det blir glass på stranden med extra mycket noisettesås.