helgen från min iPhone

"Jag älskar ditt sommarjag" viskade han i mitt öra vid denna tiden förra året.

Jag mindes det då jag stod i duschen och tvättade av mig jord och fingrarna for över mina brända axlar. Jag älskar också mitt sommarjag och denna helgen har landat varmt i mitt hjärta. Här är helgen från mitt Instagramfeed. Där heter jag också Krickelin. Min man sprang Göteborgsvarvet och jag hade inte anmält mig i år. Tack gode gud för det, sa jag och sprang endast ner till torget för att köpa koriander och vallmo på lördagsmorgon. Sen drog vi till stranden. barnen och jag.

På vägen hem var vi svimfärdiga av värmen och jag stannade på Spis & Deli för att köpa mig en "Grön styrka" som jag gjort mig själv lite beroende av. (bilden är dock från en annan dag denna veckan då jag också var tvungen att suga i mig en hälsodrink…)

Lillebror och jag rensade ett land på kirskål och fyllde vattenballonger. Sen gömde han sig under ett bord på altanen. Jag tänker att jag måste skaffa ett nytt schackbräde och ställa på det bordet.

Nu på kvällen tog jag tag i alla tider och datum som liksom bara väller in med små lappar, mail och sms. Maj och juni med tre ungar är en utmaning vill jag lova..

hej hej. och tack för fina mail och kommentarer, de värmer mer än man kan ana.