just nu. onsdag kväll.

Det är kväll, min man är på skateboardmöte, de små sover och tonåringen är bortrest.

Jag försöker bestämma mig för om jag ska tapetsera eller måla…

…plocka alla vinbär till saften jag bestämt mig för att göra..

…städa växthuset eller skriva långa mail…

…slänga all krasse som fått löss, du skymtar de orangea blommorna där bakom..

…läsa min nya surftidning, bläddra i Annie Leibovitz fotobok eller jobba lite.

Jag kommer troligtvis inte tapetsera för jag är för slarvig och otålig och jag har nog inte socker så det räcker, nu när jag tänker efter. Mailen hittar jag inte kraft för att skriva och trädgården verkar ha fått en släng av rötmånaden som alla varnar för…

Och nu kom min man hem och lockade med ett Fringe-avsnitt…måste snabba mig att måla…

Ha en trevlig kväll du också.