late summer lookbook on Oddlovin

Det doftar fortfarande nyponrosor längs strandpromenaden och kvällens dopp igår var det mest välförjänta. Jag tänker att kvinnorna i Varberg bör leva längre än genomsnittet på grund av alla härliga dopp på damernas nakenbad.

Veckan har liksom satt sig mellan skuldrorna och dragit ihop dem ordentligt och jag önskar att helgen kan smeka mig långsamt och berätta vackra historier om äventyr långt bort.

Jag plockade hallon och la på gröten och bestämde mig för att köpa fler smycken av den lilla indianen på dagens torghandel. Vi ska till stranden och det är så fiffigt här i min lilla stad, torget ligger på vägen dit och jag leder cykel med ungar i kärran och köper både plommon, blommor och armband på vägen.

Här ovan är armband från Lite Kalabalik och Aj Lajk.

Och en annan sak. Jag är så stolt över att få ha fotograferat Oddlovin´s Late Summer Lookbook här vid stranden i Varberg. Klicka dig genast in och ta del av Miranda Rebecka bland klippor vid Subbe Fyr i vacker kimono.

Nu blir det strandliv för oss.