nu på kvällen då lillebror somnat

Så jag cyklade för sent från jobbet idag igen och trampade med trötta ben i uppförsbacken. Grus i ögonen, glänsande rönnbär i solsken och fröken trodde jag var på smällen. Jag skyllde på den konstiga lila klänningen, klippte gräsmattan och åt kanelbullar till kvällsmat. Sen snodde jag en kvist från grannens klematisbuske.

När lillebror lagt sig så plockade mellanbror och jag bär i skymningen och storebror sa faktiskt "tack snälla mamma" inte mindre än två gånger idag. kors i taket.

Och det här har jag tänkt skriva om. Jag fick ett mail.

 

"Sedan tre månader tillbaks deltar jag i ett sysselsättningsprojekt – ForLife. ForLifes grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för Cancerfonden. Just nu Iphoneskal för 4 och 5. Försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang och alla intäkter går till vår insamling hos Cancerfonden.

Idén till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer till grundarna, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer. De bestämde sig då för att själva vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och detta är något som vi verkligen brinner för. Och jag är otroligt glad att jag får göra något vettigt när jag är i Fas 3!Vill du vara med och gör skillnad du också?"

 

Så nu har jag ett sådant mobilskal i min ägo och sprider mer än gärna info om insamlingen på nätet. Klicka dig in och köp ett skal vetja.

Imorgon är det fredag igen och jag tänker mig surdegsbröd från Kustbageriet och ett gott nytt te. Kanske kräftor..