lavendel vid citronträdet

Idag skulle jag egentligen jobbat på Hotellet. Tyvärr sitter jag hemma och nyser med värkande bihålor istället. Typiskt. Hade bestämt mig för att köpa hem ett dofljus som heter "lavendel vid citronträdet" men får kila dit en ledig dag istället. Har du inte besökt asia spa, så unna dig ett besök där. Nu blev det visst lite reklamigt här, men jag kommer nog fortsätta skryta om min vackra arbetsplats.

Kommentarer till “lavendel vid citronträdet

  1. Var just på väg att tappa upp ett bad när jag tittade in till dig. Hmmm, kanske man skulle starta med några solhälsningar, mjuka upp kroppen lite innan badet. Riktigt känner hur skönt det skulle vara. Ändå kan det vara så svårt att komma igång. Yogade mycket förr, innan barnen tog över min tid. 🙂 Vill tillbaka till ett sundare jag, smidigare jag.

  2. ja det är ett fantasiakt ställe, känner igen dig, var nog på ditt yoga pass, när jag var där, krya på dig, Kram helena.

Kommentarer stängda