renovering på gång

I helgen river vi vårt badrum här på övervåningen. Jag ser verkligen fram mot ett nytt då jag tillbringar mycket tid här uppe eftersom jag har mitt skrivbord här. Fast just nu sneglar jag mest på sängen och vill krypa ner bland kuddarna och bli frisk från förkylningen jag går bär på. Andra saker som jag vill justera på våningen är måla fönstrena i sovrummet, lägga nytt golv vid skrivbordsytan och dörrfodret behövs målas. En heltäckningsmatta till sovrummet är på väg och någon form av möbel som ska vara bakom sängen mot fönstret också. Tror det kommer bli färdigt någon gång i december. Håller tummarna för det i alla fall.

Men just nu är det mycket C-vitamin och thé blandat med fina hem i olika magasin som gälller. I just denna tidningen är min bloggkollega Fridas Fina med i, ett härligt hem med en inredning jag verkligen föll för. Jag äter massa ingefära och persilja också, tror det gör susen.

Barnen och jag  sysselsätter oss med spel och filmer. Lagom fart i det hela.

hej hej.

Kommentarer till “renovering på gång

  1. Ja, det stämmer. Ett trägolv ligger under den vita strykningen. Tack, vi gillar det också, blev en helt annan rymd häruppe.

 1. Hej!

  Verkligen snyggt ni har det. Men jag tänkte fråga dig om du skulle vilja dela med dig lite kort av er renovering av köket på byggforumet Byggla? Det behöver inte vara något stort, men skulle vara riktigt uppskattat 🙂

  Hör av dig så berättar jag mer, helgi@byggla.se

  Ha en fin dag!
  Vänliga hälsningar
  Helgi

  1. Åh tack, fast det får jag nog be min man om. I fall han hinner. jag är totalt ointresserad av reniveringar men tycker väldigt mycket om färg och form. Han står för det praktiska och beställer alla blandareoch dylikt.

 2. Oj, så spännande. Det låter som om det kommer att hända mycket för er på ganska kort tid. Jag tycker att helgerna brukar springa fram i juletid. Men vilken fin julklapp det kommer att bli. Men, vila först så att du inte förvärrar läget med förkylningen. Ingefära låter toppen!

 3. Tänk så fint det kommer att bli. Här håller vi som bäst på att renovera tvättstugan och jag misstänker att jag kommer att tycka tvätt är roligt ett tag framöver 🙂

  Kramar

 4. Underbart med ingefära, om något gör susen så är det just ingefära! Jag gillar dina bilder 🙂 Kram!

 5. som alltid Kristin, så himmelens fint hos dig/er. Hoppas förkylningen ger vika snart och att vi kan ses. torsdagsHej!

Kommentarer stängda