med lillebror på stranden

 

De där lediga fredagarna med lillebror blir mer och mer favoritdagen på veckan. 

I helgen har isen legat packad i stora sjok vid strandkanten och på vissa ställen kan man faktiskt vandra ut. Mäktigt tycker jag och tänker på mina barndomsvintrar i Varberg då jag åkte skridskor på havet med min syster. Då var det alltid sommar på sommaren och vinter när det skulle vara vinter, det inbillar jag mig i vart fall. Jag har pendlat mellan jobb och fina stunder med familjen denna helgen och den nya veckan kommer fortsätta likadant. Så  det deppigt regniga fotoljuset tänker jag bara nonchalera samtidigt som jag gör kladdiga planeringlistor och dricker detoxté.

Jag har fått många frågor om vad jag använder för kamera och det är en Canon EOS 6D som jag mestadels fotar med ett fast 35mm objektiv eller ett zoomobjektiv 24-105mm. Jag är jättenöjd.

hej och ha en bra dag.