sandig rygg och soldrömmar

 

Foton från Skiathos i juni

Jonathan Johansson sjunger högt i köket idag och jag längtar efter barfotafötter och sand på ryggen. Men raggsockar och kaffe med kanel är inte så jättetokigt om man tänker efter. Och idag ska jag fota barn i min egen studio. Det är ju också måndagskul såklart.

Kommentarer till “sandig rygg och soldrömmar

 1. Vackra vackra du. Vilka bilder. Vilken rygg och vilk fjärilar. Underbart! Och kaffe med kanel, det ska jag prova!

 2. Underbara återblicksbilder, men visst är raggsockor också bra. Och foto i egen studio låter fantastiskt 🙂

 3. Jag har följt fin blogg länge, helt underbar!!!! Har precis börjat blogga om inredning, kika gärna in nån dag!

  1. Kul att du följt med länge. Du har en jättefin blogg Jessica, lycka till i fortsättningen, kram

 4. Precis exakt det där jag längtar efter typ jämt:) ser helt underbart ut…
  Vad kul att fota barn i egen studio. Heja dig!

 5. Mmmm, så härligt det låter. Varma sköna dagar utan måsten. Det är verkligen en ynnest att få fylla själen med sådan skön närvaro ibland.

  1. Ja, jag längtar tillbaka, nästa år hoppas jag att vi kommer iväg igen. kram till dig

 6. Barfotadagar och sand på ryggen är ju alltid underbart!!! Men att ta vara på nu innebär kisa mot novembersol och tända ljus redan på eftermiddagen och dricka stora mängder te. Barfotadagarna, hallondagarna, smultronpåstråndagarna finns där bakom och kommer snart tillbaka. Kram!

  1. Precis! Jag är ofta så dålig på att ta tillvara på nuet. skärpning där.. Kisa mot novembersol låter fint. Tack för alla fina kommentarer du lämnar, kram

Kommentarer stängda