skuldran och stormen

Måndagsmorgon i Varberg och jag saknar kokosvattenet som jag så girigt släckte törsten med förra veckan i Bangkok.

Smygfotografering är egentligen inte min grej men jag kunde inte motså att fota den mycket stilsäkre thai-killen då han gjorde en selfie. Vill ha kepsen också.

Skuldran. Jag har sådana problem med min högra skuldra och den ger mig en brännade värk i halva ryggen och väldigt ofta huvudvärk. Speciellt efter långa dagar vid datorn. Det fick jag hjälp med i Bangkok, var säkert på massage tre gånger om dagen. Och jag har aldrig haft så fina tånaglar som efter pedikyren jag fick vid 23-tiden på kvällen.

Nu när jag kommit hem har jag ju rullat ut yogamattan på övervåningen och försöker träna mig stark, lugn och smidig. Just nu gör jag denna övning för skuldrorna.

Och idag väntar det ju storm här på västkusten. Jag ska gå runt huset och plocka undan det som ligger löst, dricka citronvatten och väcka tonåringen som har lov. Och sen har jag en mängd roliga jobb att ta tag i och en brännande skuldra som behöver smörjas in.

Önskar dig en fin vecka.