sommar i varberg

Okej. Här kommer en dos sommar ifrån Varberg. Mandelolja från apoteket. Ansiktolja från Lilla Bruket, som håller till i Varberg. Ett par Acne från BjörnE som har 50% just nu och är väldigt trevlig. Armband från Lite Kalabalik. Vykort från skönaste butiken i Varberg, Surfers Paradis. Har du inte varit där så måste du gå dit, älskar kläderna där och de har ju också rea just nu. som alla andra…
17-19 juli äger Hallifornia rum i Varberg, den 19e spelar Oskar Linnros och Looptrop Rockers bla.

Tänkte ju att jag skulle dela med mig av "mitt bästa" från Varberg men har inte haft med mig kameran runt än så här är en försmak. Den här fina kimonon fann jag på nr30 och i den butiken vill jag ha allt. Bodegan nere i Socitetsparken välkomnar alla familjer kl 17-18.30 med 50% på alla rätter som är på menyn, vi tog kvällsmaten där igår. Gott.

Jag har en spännnade dag framför mig och jag grundar med svart kaffe och Slackwax med Close to my fire. Ha en fin helg nu.