tävla om illustration från Kollijox

Jag nämnde min fantastiskt begåvade vän Kollijox (Jennie) i förra inlägget.
Igår fick jag en snabb kopp kaffe i hennes kök innan jag cyklade backen ner det fortaste jag kunde. 

Fast jag har rätt svårt att slita mig när jag väl stiger in i hennes hall. Överallt finns coola, roliga och snygga grejer och jag kanske inte ens behöver nämna att hon åker till Kina, Vietnam, Berlin och en mängd andra ställen i tid och otid. Syns ju liksom. Borde  också bli designer, tänker jag…

Vi kikade på hennes nya prints som hon tryckt upp och nu säljer här. Vi muttrade lite över det dåliga fotoljuset och beundrade den fina kvalitén på pappret. Och vi beundrade också den tjusiga illustrationen såklart, den här heter Pipvalsen.

Det här är "Air".

Sedan drog hon med mig upp till sovrummet. Där hade hon nämligen satt upp en sjukt snygg moodboard som jag beundrade länge. Tänker mig något liknande i en viss tonårings rum.

Och jag är helt säker på att det är hennes syrra som designat påslakanet och någon annan kompis som snickrat ihop väckarklockan. Sjukt begåvade alltså.

Denna minns jag inte namnet på. Men jag minns att vi pratade om  hur det är att vilja känna sig lite "gypsy" då och då. Det vill vi ju allt som oftast nu för tiden. Lite bohemigt ta dagen som den kommer och hänga runt barnen hela tiden, ha fjädrar i håret och långa kjolar…

Så nu, i alla fall, har jag fått äran att skapa en liten tävling med Jennies illustrationer. Svara på dessa två frågor i kommentarsfältet och du har chans att vinna valfri print, 50×70 cm, som både är signerad och numrerad.

1. Vart i hemmet skulle du placera illustrationen?
2. Vilken är din favorit? Ananasjazz, Air eller Pipvalsen?

Tävlingen avslutas nästa tisdag, 17e december. 
Var med nu, det kan ju bli bästa julklappen, till dig själv. de är ju de bästa 😉

Lycka till!