Snake Charmer

Kimono/ Love Warriors   Sandaler/ Vagabond

Måndagsmorgon med hett kaffe och tända ljus. Jag har deadlines som får det att pirra innanför pannbenet. Fast egentligen har jag sådan blogglust så det förslår… Jag kompromissar…

När vi var i Bangkok för några veckor sedan så passade vi på att fota ett reportage för Lovely Life. Med oss hade vi mycket vackra "Snake Charmer", en av Love Warriors omtalade kimonos som nu går att förboka på deras hemsida. Alla foton från reportaget finner du här.

Love Warriors är för övrigt en stor källa till inspiration för mig. Med Hannah Lemholts fotografier och deras fingertoppkänsla i allt de gör så återvänder jag till deras blogg och hemsida gång på gång (fast det har jag ju nämnt förr…)

Jag är helt fascinerad av sociala medier och dess kraft. Så många kreativa och spännande kvinnor som har startat upp egna företag som de driver med bravur. 

Sofia på Mokkasin har t ex precis lanserat en ny print där hon låter 200 kronor per sålt print gå till det som vi alla tycker är viktigt. Nämligen till SOS- barnbyar. Hurra vad hon är bra.

Och Weronica har bytt kostym och är nu snyggare än någonsin. En stor förebild inom bloggvärlden, helt klart. 

Kollijox har också öppnat en shop där hon säljer sina vackra prints. Men mer om det en annan dag för jag ska nämligen dit och ta mig en titt i dagarna.

 

Så. Helgens foton och tankar sparar jag till ett annat inlägg och börjar att bocka av på min lista nu..

PS. så ville jag också nämna att alla vita "Elephant brecelets" tog slut innan jag ens hann blogga om dem… men några orange och gröna finns kvar. Våra "Fair Rose Necklace" börjar också ta slut men vår vän Suchat och hans fru sitter och skapar nya till oss i detta nu och vi hoppas att vi ska få in fler i vår Pop Up-shop under december.. Prints är också på väg..

Missa inte att följa bloggen för For Good Luck förresten. Mer om Suchat och kristaller där senare.

(en annan sak. jag har noterat att kommentarer fallit bort på mina senaste inlägg. ber om ursäkt för det, jag har inte tagit bort några själv men jag vet att det jobbas med tekniken på sidan just nu så det är möjligt att det ligger bakom..)