tre hallon och sommarens sista vallmo

Dagen svslutas med chaite efter fjorton sagor och en tvättstuga i kaos. Och jag kan ju säga att min Hammarposse flyttar runt. Bor in sig lite, vill säga.

Hammarposse. Som jag längtat efter en helt egen. Jag fick honom i gåva från en av de raraste jag känner. Tusen tack. Och jag tror bestämt att de finns på Artilleriet, om du vill köpa dig din egen. Eller beställ direkt från konstnären vetja 🙂

Sommarens sista vallmo. Lite sorgligt. jag vet. Men jag var på gymmet halvsju och klipper nog snart lugg. Och det betyder ju höst, fattar ju vem som helst. Men en indiansommar med värmebölja är ju inte helt fel det heller. Som en fin Instagramvän skrev 

"It feels like Autumn is knocking on Summer´s door."

En annan vän skrev att vi var värda en weekend i Bangkok efter allt hårt jobb vår och sommar. Äta gatumat, fota och brainstorma…
hahaha, galenpanna…