vinden tar i och surfarna dansar på vågorna

Nu i november blir det ju helt hopplöst att blogga. Det är mörkt när jag går till jobbet och kolsvart när jag kommer hem. Och har jag inte haft någon vidare framförhållning så sitter jag med gamla foton från Paris i juli eller från sommarens varma dagar i växthuset.

Miranda Rebecca och jag gjorde ett arbete tillsammans vid stranden igår och så här blåsigt var det där just då..

Och detta var dagen innan då jag gick min söndagspromenad och bannade mig själv för att jag inte hade med mig något mer än min telefon att fota med…
Ser du de tio surfarna i vattnet?

Det var så mycket vind så vi fick byta location. Och sedan drog vi hem och drack citronvatten, plockade bland kvitton och skrev listor. 

Jag har en vecka med grus i ögonen och sång i hjärtat. Hur är din?