vinnare av prints

Nu är det fjärde maj och jag har två vinnare i min tävling/utlottning. Jag är otroligt tacksam och pirrigt glad över att det är så många som vill hänga mina fotoprints på väggen. Tack för alla länkningar och delningar, det värmer ska ni veta. Och tusen tack för alla beställningar senaste veckorna. 

Lisa får en kaninflicka att hänga på väggen.

Ah, kanintösen med flätan va.. Trån! Ljuvlig. Har tyvär varken instagram, blogg eller fb- håller tummarna för min singellott! 🙂

 

Ami blir ny ägare till Regn och växthuset.
 
Regn och Växthuset, ja… påminnelsen om längtan efter saker som spirar, tanken på att det börjar gro inifrån, behovet av ett rum att växa i och det livgivande vattnet och ljuset… Jag kan inte tänka mig något bättre att ha på väggen faktiskt, det vore bättre än alla mantran eller glada citat i världen för mig. Det får mig att tänka på något jag läst… "att leva med fötterna på jorden och huvudet i himlen".
 
Och eftersom det var så otroligt många som villa vara med och för att kommentarsfältet fylldes av så mycket fint så hjärtat bara svällde och svällde så har jag tryckt upp fyra lite mindre "Regn och växthuset" till:
 
Kära Weronica.
Pax för Regn och Växthuset :). Rakt in i fredagssvepet och på Instagram kan jag väl köra en länk också. Fin helg, Kristin! Tycker så mycket om det du gör!

 
Ellen.
Åh regn och växthus är jättejättefin!! Önskar att jag kunde vinna den och ge den till min mamma, på morsdag! 😀 Har kommenterat på instagram! Kramkram 🙂
 
Camilla.
Tror jag dånar, jag blev alldeles tagen av din bild Regn och växthuset första gången jag såg den och jag blir helt salig nu när jag ser att du lottar ut den! Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas… Ha en fortsatt fin helg! Camilla
 
SaraMy.
Dom är så väldigt fina Krickelin! Jag skulle dock önska att dom även fanns i mindre format, sådana format som passar lite mindre hem. (både ytmässigt och kassamässigt) Snälla snälla!

 
Skicka mig ett mail på kristin@krickelin.net med er adress så postar jag 🙂
 
Ha en fin lördag